unclouded.blogg.se

Ur mitt perspektiv..

Ett år med min prins.

Publicerad 2013-03-29 10:50:30 i Allmänt,

Ja i onsdags firade vi ett år min Jimmy och jag. Det var slumpen och min nyfikenhet som förde oss samman och jag tackar min lyckostjärna för det. Ett talesätt säger att ingen är perfekt men Jimmy är helt perfekt för mig. Jag skulle inte vilja byta ut honom mot något. Han gör mig lycklig, han gör mig lack, han får mig att skratta och han får mig att gråta. Inget av detta är på något sätt negativt så tro inte det. Han får mig att känna och det är otroligt positivt! Jag hade byggt upp en gigantisk mur kring mitt hjärta, kring hela mitt liv, vägrade att släppa någon förbi den. Men Jimmy brydde sig inte om detta, han klättrade helt sonika upp på min mur och plockade sönder den sten för sten, från toppen till botten tills den var helt raserad. Nu har vi spenderat ett helt år tillsammans, vi har en gemensam lägenhet och jag som aldrig mer skulle bli sambo ångrar mig inte för ett ögonblick. 
 
Han finns där för mig och stöttar mig i mina val, ger mig inspiration och mod till att välja nya vägar, han får mig att vilja klättra över alla hinder istället för att helt enkelt vända och gå tillbaka. Han ger mig styrka, han ger mig mod och han får mig att må bra! <3
 
På vår 1-årsdag tänkte vi först gå på restaurang men sedan kom vi på att om vi lagar mat hemma tillsammans får vi lugn och ro, det blir billigare och mycket mysigare. =) Så det var vad vi gjorde och det var en helt underbar kväll med potatis i ugn, oxfilé och Cinzano Asti att dricka. Innan maten fick Jimmy sin present som jag köp på Aviani - passion for lingerie, lite dyrt men ett riktigt bra ställe. Man får ett otroligt personligt bemötande och väldigt bra service. =)
 
Efter Jimmy fått sin present så fick jag min, eller andra halvan av mig för när han kom hem från jobbet fick jag en underbar buket med röda rosor. Jag älskar verkligen att få blommor. <3
 
Andra halvan av min present var något helt annat som vi tjejer också gillar att få. Kan ni gissa?
Ja det var något sort smycke, vad ni är bra på att gissa! ;o)
Det var ett helt fantastiskt halsband, det matchar de örhängen jag fick på min födelsedag relativt bra men är inte hundra procent samma. Detta spelar mig ingen roll eftersom jag älskar både mina örhängen och mitt nya halsband och ännu mer älskar jag min prins!
 
 
Visst är det snyggt? Ja jag kan inte låta bli att ha det på mig och nu mera sitter mina vackra örhängen i mina öron och halsbandet runt min hals eftersom jag inte behöver oroa mig för ifall att jag tappar dem eller liknande eftersom min älskling har försäkrat dem och jag får helt nya omjag skulle tappa dem eller de skulle gå sönder. =)
Igår kväll frågade han vad jag ser i honom som får mig att älska honom, det är så enkelt, ALLT! Han är snygg, sexig, klär sig bra, har humor, är snäll, är omtänksam, älskar mina djur lika mycket som jag älskar dem, och är en riktigt svärmorsdröm. Ja jag vet inte vad mer jag kan säga förutom att han är helt perfekt för mig! <3
 
Nu vet ni det!
Dags att göra sig i ordning för idag ska vi ta kexet och bege oss upp till Lidköping för att hälsa på min älskade mamma! Ska bli så underbart att få träffa henne igen!
 
Ha en riktigt Glad Påsk mina raringar!
<3 <3 <3

Nu måste det väl ändå snart vara dags?

Publicerad 2013-03-24 12:03:17 i Allmänt,

SItter här i soffanoch tittar utgenom fönstret, där ute skiner solen för fullt och termometern visarpå 19,2 grader i solen. Var ute på morgonpromenad med Buffy för dryga två timmar sedan och det var så varmt och skönt i solen redan då att jag nästan blev chockad.
Nu tänker man när man ser ut genom fönstret att nu måste det väl ändå snart vara dags? Dags för vår, dags för värme och dags för livet att komma tillbaka till vår värld!
 
Om en vecka är det påsk, då ska jag och hjärtat ta en liten biltur upp till Lidköping för att hälsa på lilla mamsen, var säkert minst 2 månader sedan jag såg henne nu så nu när ekonomin känns lite bättre denna månaden så tyckte vi att det väl ändå borde vara dags. Ska bli kul att se henne nu när hon fått må bra ett tag. =)
När vi ändå åker iväg till Lidköping så tänkte vi passa påatt sova över hos mamsen och kanske gå på lite tivoli under lördagen innan vi åker hem. Dessutom kan vi hinna träffa lilla-Nilla med om hon vill ta en liten tur till Lidköping från Skara. Hade varit riktigt kul. =D 
 
Efter Lidköping på vägen hem till Gbg så funderar vi även på att ta en liten tur förbi Bovallstrand men det beror väl på hur mycket vi orkar skulle jag tro. Kunde vara kul att åka dit dock, det är väldigt fint där ute. =)
 
Nej, om man skulle skippa datorn och bege sig ut i det fina vädret kanske, dumt att sitta inne när solen skiner ute.=P
Ni får alla ha en ritkigt underbar söndag!
 
<3 <3 <3
 

Så jäkla skönt!!

Publicerad 2013-03-20 14:33:15 i Allmänt,

Idag fick jag veta att mitt matematikprov blivit framflyttat till nästa torsdag istället för att gå av stapeln nu på fredag. Så jäkla skönt för jag har ett helt förbenat kapitel kvar att räkna innan dess och det hade blivit svårt att klara av provet på fredag. SÅ nu ska här råpluggas matematik ännu mer på mina lediga stunder. =)

Något annat som var riktigt skön idag var det faktum att jag lyckades förklara för min klasskamrat hur man löser ett ekvationssystem med hjälp av additionsmetoden. Jag var lite osäker på huruvida jag hade gjort rätt men när vi kollade i facit så var svaret korrekt, jag blev så glad och kände mig riktigt smart faktiskt.

Så nu är det bara att fokusera på att plugga så hårt som möjligt på matematiken så att jag klarar av högskoleprovet och sedan kan komma in på min utbildning. Det vore så jäkla skönt! =)

Snart är det dags att promenera lille pälsbollsprinsen innan jag ska dra mig iväg till jobbet. Kommer vara så jäkla skönt att sluta ikväll sen. ;)

Ha en underbar onsdag gott folk!
<3 <3

Tider är ett himla påhitt!!

Publicerad 2013-03-18 16:47:03 i Allmänt,

Det känns som att jag nyss vaknade, men det är trots allt snart 10 timmar sedan jag gick upp och nästan 11 timmar sedan jag vaknade av att älsklingens alarm ringde. 
 
Kom till skolan vid 10:20 och insåg då att de gjort om schemat helt, inga tider är desamma som förra veckan och nu måste jag läsa vissa lektioner på distans för att kunna få in jobbet i mitt schema. Dessutom kommer jag ha en förbenad håltimme på måndagar, vad sjutton gör man i gamlestan 1,5 timme? Inte en aning är mitt svar! =P Förutom detta så kommer jag ha världens segaste torsdag, 3 stycken 1,5 timmes lektioner efter varandra från 8:30-13:00 helt utan rast, vem orkar lära sig något de sista 2 lektionerna?? Något positivt med det nya schemat är att mina fredagar som tidigare varade från 12:00-15:10 är nu merahelt tomma, vad då att jag ska höra med chefen om jag kan få jobba dag två dagar i veckan istället för att jobba kväll. =) Jag menar, måste jag ändå distansplugga en engelska lektion för att kunna jobba kvällen så kan jag nog lika gärna distansplugga den lektionen och jobba dagen istället. Lite smart tänk tycker jag! ;-) Men jag måste ändå säga att tider är ett himla påhitt, speciellt när de skall ändras fram och tillbaka. 
 
Så är det snart tid att söka in till olika utbildningar med, dock har det visat sig att en utav de utbildningarna jag tänkte söka till hösten inte blivit finansierad av staten och därmed inte startar fören tidigast hösten 2014 om den då blivit finansierad då. Så nu behöver jag tänka om lite. Då har jag under dagen bollat lite med min underbara bästa vän Pernilla om en annan utbildning, Löne-, personal- och redovisningsekonom utbildning. Problemet med denna utbildning är att skolan inte hjälper till med praktikplatsen och jag är lite orolig för att inte kunna få tag i någon praktikplats och tvingas hoppa av utbildningen då som älsklingens bror fick göra. Hur ska man veta? Det är tuffa tider när man ska välja utbildning! Vad tror ni, skulle jag kunna hitta en praktikplats innom detta här i Göteborg?
Jag är väldigt sugen på någon liknande utbildning eftersom det är stor efterfrågan på just administrativ personal just nu. Ja, jag vet inte riktigt hur jag ska göra men det blir väl till att fundera lite till. Har någon vecka på mig innan ansökningarna ska vara inne, men tiden går ju så fort, himla påhitt det där med att tiden springer iväg.
 
Här om veckan insåg jag också att det var 3 år sedan jag kollade synen, så jag gick till specsavers och gjorde en synundersökning, det visade sig att jag behövde lite mer styrka på mina glas så jag beställde nya glasögon. Det blev två olika bågar och enligt tjejen jag pratade med brukade det ta 7-10 dagar innan de blev klara, i mitt fall troligen tidigare, men de skulle smsa mig om ena bågen kom före den andra. Så jag gick och väntade men idag efter skolan hade jag fortfarande inget hört så jag svängde förbi och frågade lite snabbt hur det stod till och fick då veta att det ena paret hade kommit men de hade glömt att smsa mig. *doh* 
Fick ta med mig det hem där och då iaf så nu sitter jag här med mina nya bättre glasögon och funderar på hur mycket jag egentligen har missat på grund av att mina glas hade fel styrka. Nu ser jag allt iaf! ;)
 
 
Vet inte vad ni tycker men jag gillar dem iaf! =)
 
Ha en go måndagskväll nu gott folk!
<3 <3 <3

Sol, skola, jobb och gym!

Publicerad 2013-03-15 09:33:10 i Känslor,

Har jag fått mer timmar på mitt dygn eller har jag bara blivit bättre på att ta mig för saker? Förra året så tyckte jag inte tiden räckte till mer än att jobba och rasta Buffy i det närmsta. Men nu sitter jag här och tänker tillbaka på veckan som snart har gått och inser att jag då har hunnit gå i skolan varje dag, jobba två dagar, vara på gymmet 3 h, rasta Buffy 10-12 h, göra läxor och studera hemma 8-10 timmar och dessutom sova. Jag menar, hur i hela friden hinner jag med allt? ;)
 
Kan det vara solen som ger energi att orka med? Jo jag tror det faktiskt, nu på morgonen gick jag och Buffy promenaden på kajen, det var sol där och den värmde så gott att vi satte oss på en bänk och njöt en stund. Man kan riktigt känna hur energin återvänder till kroppen när man sitter med solen i ansiktet! 
 
Jag tror även att en annan anledning till att jag orkar och hinner med mycket mer i år kan vara att jag, ta i trä, fått vara relativt frisk i år. Har inte varit ordentligt sjuk sedan jul, har bara känt mig lite småhängig någon enstaka dag sedan dess. Så UNDERBART!!!! =D
 
Sen har nog andra saker spelat in när det gäller min nyfunna energi, till exempel det fantastiska nya läget, jag bara älskar att bo på Eriksberg! Lägenheten kan jag kanske fortfarande fundera på om den inte borde ha varit några kvadratmeter större men jag är övertygad om att vi faktiskt kommer få till det. 
En annan viktig anledning till min lycka och energi är min älskade Jimmy, han är så underbar, jag älskar honom och alla hans små fel och brister. De är verkligen små och även om jag blir putt på honom ibland så varar det inte särskilt länge för jag inser ganska snabbt att mina känslor för honom är mycket starkare än något irritationsmoment någonsin kan bli. Jag vet fortfarande inte hur jag hade sån tur att hitta honom men snart firar vi ett år tillsammans och jag hoppas det blir många till därefter. <3 <3
 
En annan sak som ger mig glädje och energi är min rara lilla Pernilla, jag önskar bara att jag finge träffa henne oftare. Hon är lite för långt bort för min smak och det finns lite för lite cash i kassan för att vi ska kunna träffas så ofta som jag skulle vilja. Men jag har henne alltid i mitt hjärta, mina tankar och viktigast av allt i min MOBILTELEFON! ;oD
 
Att min älskade mamma verkar må mycket bättre gör mig också väldigt lycklig, så skönt att slippa oroa sig för hur hon mår och vad som kommer hända här näst. Hon får ha sin söta lilla pälstuss hos sig, hon håller på och lär sig gå på sina proteser och har gjort vad som verkar vara en lyckad ögonoperation så hon ska se ordentligt på mer än ett öga. Ja min mamma är min inspiration och stolthet, hon är en riktig kämpe och viker sig inte oavsett hur mycket världen slänger mot henne. Hoppas jag snart får lite extra pengar i kassan så att jag kan ta med Jimmy och Buffy och hälsa på henne igen.Mamma precis som Pernilla är lite för långt bort rent fysiskt men de finns alltid i mitt hjärta och mina tankar. 
 
Livet är hårt ibland men man orkar och klarar så mycket mer om man har saker i livet att glädjas åt och att älska, och jag älskar min Jimmy, jag äslakr mina pälsisar (Buffy och Arsim), jag älskar min underbara Pernilla och jag älskar min fantastiska mamma! Ni är viktigast av allt i mitt liv och jag vet inte vad jag skulle göra utan er! <3 <3 <3
 

Mitten..

Publicerad 2013-03-13 20:34:17 i Allmänt,

Ja det är tydligen så att vi är mitt i mars nu, ja det är nästan sant, det är den 13:e idag. En sak jag är säker på är att det i alla fall är mitt på "arbetsveckan" för många, för mig är det mitt på "skolveckan" och sista arbetsdagen för veckan.

Idag är det också mitt på terminen fick jag veta, vi hade mitterminssamtal i samhällskunskapen och jag fick veta hur det gick på provet, hur det gått på inlämningsuppgifter och vad jag låg på för betyg just nu. Känns som att jag har det hela under kontroll så här långt så nu blir det att fortsätta på samma linje med studierna och även se till att klara högskoleprovet som närmar sig med stormsteg.

Mitt i en Monster är jag också, behöver det för att ta mig igenom arbetsdagen här på Sifo. Sitter och slår alla nummer för hand och det är mindre roligt kan jag säga, är lite trött i huvudet så halvvägs in i numret har jag slagit fel och får lägga på och börja om. X-P

Men nu är jag mitt på sista timmen på arbetspasset så detta ska nog gå alldeles utmärkt. Ska bli skönt att komma hem och krypa ner mitt i sängen, Jimmy får ligga vid mina fötter i natt, och sova riktigt gott.

Ha det jättegott allihop!
<3 <3 <3

Älskade sol!

Publicerad 2013-03-11 16:41:40 i Allmänt,

Jag sitter nu här i min soffa och förundras över hur fort temperaturerna kan skifta ute vid denna årstid.
Under förra veckan var det riktigt varmt och skönt, vi hade kanske max någon minusgrad under natten och många varma goa plusgrader på dagarna. Åh, vad jag njöt varje gång jag möttes av solen!
 
Igår kväll när vi skulle rasta Buffy för sista gången innan natten så kollade vi på termometern precis innan vi gick ut, den påvisade -7,9 och sekunden efter -8,1. Va!? Okay tänkte jag, det var ju det där med bakslag på vårkanten. ;)
I morse när Jimmy skulle gå till jobbet och jag ta första promenaden med Buffy frågade Jimmy, jag undrar hur kallt det är ute? Ja du,svarade jag, kanske ett par minus.. Jimmy gick för att kolla och på skämt säger jag, nej förresten -12,2 grader. Sekunden senare kommer han med värsta citronansiktet och säger, det är -13 ute. WTF!? 
 
Jag tog morgon promenaden nere vid kajen där solen lyste så vackert, ställde mig mot husväggen så fort jag fick chansen då Buffy stannade och nosade, åh älskade sol du värmer så gott!
Det var fortfarande kallt i luften även när jag gick till skolan men när jag sedan gick ut från skolan vid 14-tiden var det underbart varmt ute, självklart fortfarande lite kyligt men det får man ta. Jag bara känner att jag vill hylla vår vackra och varma vän SOLEN!
 
Älskade sol, du är så underbar! Kan du inte vinna slaget över vintern och smeka oss med dina underbara strålar? Kan du inte väcka liv i allt omkring oss med din värme och kärlek så vi åter kan växa och åter kan blomma ut?
Du ger sådan energi och sprider positivitet i takt med att dina första strålar sträcker sig upp över horisonten och vi älskar dig så! Allt bli så mycket vackrare och lättare när du finns här hos oss och vi önskar att du aldrig lämnade oss! Älskade sol, du är så underbar! <3 <3 <3

Ooohhh så trött..

Publicerad 2013-03-07 08:28:42 i Allmänt,

Ja det är sant, idag är jag riktigt trött, skulle gärna ha sovit lite till men det fick jag inte. Sitter nu och funderar på om jag orkar gå hela vägen till kaffebryggaren och ordna mig en stor kopp koffein eller inte. Måste nog orka det för annars kommer jag aldrig orka ta mig hela vägen ner till bussen och iväg till skolan för att ha matematik och svenska..

När skolan är klar för dagen ska jag sedan hem och rasta min guldklimp, därefter ska jag träffa älsklingen efter jobbet och dra ner till YH-mässan, sedan vidare till Specsavers och där efter ska vi hem, äta något lätt och sedan dra ner och träna. Ja det är underbart, jag ska få sällskap av min älskling på gymmet. =)
Hoppas bara jag har mer energi ikväll än jag har nu. *tihi*

Näe, får väl ta mig i kragen, gå ut i köket och brygga min favorit drog. ;)

Ha en tip-top torsdag gott folk!
<3 <3 <3

Snaaaaaaaaaaaaaaaaaart!

Publicerad 2013-03-06 20:31:24 i Allmänt,

Klockan är 19:51 och jag känner mig så lättad, snart är kl 21:00 och jag får, ja ni vet. ;)
Sitter och kollar bågar eftersom mina glasögon är lite dåliga, glasen alltså, och det börjar bli dags för nya. Något kul måste jajg sysselsätta mig med när jag är för trött för att orka tänka. =P
 
Lägger patiens samtidigt som jag "jobbar", vet inte hur kul det är men det är ett kanon bra tidsfördriv i alla fall. Vad gör man inte för att få tiden att gå?
Är galet trött, all min energi gick åt till att ta mig igenom det 8 sidor långa samhällskunskaps provet jag hade imorse. Inte den roligaste eller lättaste uppgiften men jag kom igenom det i alla fall. Hur gick det? Ja du, fråga om en vecka eller så, då kanske jag vet. ;)
 
Imorgon är det torsdag har jag rätt eller är jag helt ute och seglar? Om det är torsdag imorgon ska jag och älsklingen knalla ner till YH-mässan och leta inspiration till vad jag ska läsa vidare till. Bra chans att få ställa massa dumma frågor om diverse utbildningar. =)
Samtidigt ska jag också släpa med min snygging till specsavers så att han kan få vara med och säga sitt om vilka bågar jag ska ha till mina nya glasögon, jag menar det är ändå så att han kommer se dem mer än jag eftersom de sitter på min näsa. Så visst tycker ni väl att han borde få ha något att säga till om? Han kan i alla fall få säga om han tycker de är snygga eller fula, om han tycker de passar mig eller inte och vilka han tycker jag borde ha. Sen om jag väljer de han tycker eller inte det spelar inte så stor roll, jag menar, huvudsaken är att han får känslan av att han har något att säga till om. ;oP
 
När man försöker låtsas som att man jobbar samtidigt som man bloggar så tar det visst lite tid att skriva klart inlägget men nu känner jag att mitt huvud är väldigt trött så nu tackar jag för mig och önskar er alla som läser en underbar onsdagskväll!
 
<3 <3

Imorgon är det dags igen.

Publicerad 2013-03-05 11:54:21 i Allmänt,

Ja då sitter jag här igen och inser att dagarna bara fullkomligt springer iväg. Det är trots allt riktigt kul att studera, jag är inställd på att fortsätta nästa termin också oavsett om det blir komvux med fler gymnasiekurser, yrkeshögskolan eller Göteborgs Universitet. Allt beror på högskoleprovet och vilka betyg jag får på de kurser jag läser nu. 
 
På tal om de kurser jag läser nu så har jag mitt första prov i samhällskunskap imorgon, kommer bli en hel del läsande ikväll innan jag lägger mig så att jag lyckas memorera allt som står på de 40-50 sidor som provet är om. Jag har ingen aning om hur det kommer gå men jag hoppas på bra iaf. =)
Snart är det dags för matematikprov igen, var inte längesedan vi hade det tycker jag men det är bara att köra på! Jag ska ha minst E i alla ämnen, självklart gärna A eller B, så jag måste göra relativt bra ifrån mig på prov och lektioner. Jag vill väldigt gärna läsa vidare till hösten så jag måste dessutom göra bra ifrån mig på högskoleprovet. Har ingen aning om hur det kommer att gå med det men jag ska göra mitt bästa och lite till iaf. ;)
 
Onsdag och torsdag är det YH-mässa här i Göteborg också, eftersom jag jobbar imorgon så blir det att besöka den på torsdag eftermiddag, älsklingen erbjöd sig att följa med så det ska bli kul. Då får jag chansen att ställa lite frågor om de utbildningar jag är intresserad utav och samtidigt kolla runt om det kan finnas något annat som är ännu mer intressant. Ja vem hade kunnat tro att skoltrötta lilla Paola skulle tycka att det var så kul att studera? Inte jag iaf, men det är väl sant att man tycker allt är kul om man bara är redo för det. Jag väntade precis så länge som jag behövde innan jag började studera igen, hade jag börjat tidigare hade det nog gått åt skogen. Man måste ha viljan och suget att förändra livet genom studier annars går det inte. Man kan inte börja läsa bara för att ha något att göra då kör man bara fast. Been there, done that! Men 2013 var mitt år att börja läsa mig till en ljusare framtid, 2013 är mitt år att förändra mig själv, 2013 är mitt år att fånga lyckan och behålla den! Tjuvstartade lite 2012 med att hitta min underbare älskling som jag snart firar 1 år med, helt ofattbart att han har stått ut så länge med mig. ;oP
Ja nu är min tid att få vara lycklig! <3
 
Ha en underbar dag mina vänner! =)
Min dröm, min lycka, min underbare prins! <3 <3 <3

Testat högskoleprovet.

Publicerad 2013-03-02 18:59:11 i Allmänt,

Ja, det börjar närma sig april och jag kände idag att det var dags att köra ett test på högskoleprovet. Det är ganska tröttsamt att sitta och svara på dessa frågor, man blir redigt trött i huvudet av att sitta och läsa så länge men jag måste ändå säga att det gick ganska bra. Fick 87 rätt av 160 vilket hade gett mig ca 0,95 totalt om jag gjort provet i höstas. Kommer hinna och behöva göra några tester till innan 6:e april så jag hoppas på att få med mig hjärnan lite till fram till dess.
 
Har suttit och kollat in potentiella utbildningar på Göteborgs Universitet och Yrkeshögskolan och efter nästan 2 timmars läsande om olika utbildningar så kom jag fram till att det finns 3 utbildningar på YH, Computer Graphics Design, Designteknik samt Juristassistent - Paralegal och 1 på GU, Handelshögskolans ekonomprogram, som är intressanta. Vill jag läsa den på GU måste jag dock läsa en nivå matematik till på komvux innan jag kan söka den eftersom Matematik 3B/3C var behörighetskrav för den utbildningen.
 
Alla utbildningarna känns som att jag skulle kunna ha roligt på samtidigt som det kan ge jobb efter studierna, men först måste jag kirra högskoleprovet för att ens ha en chans att komma in på någon av utbildningarna så nu blir det fokus, fokus, fokus på detta! =)
 
Ska bara njuta lite av min ledighet också! 
Ha en underbar lördagskväll! <3 <3 <3
 

Kan det verkligen vara så?

Publicerad 2013-03-01 10:38:28 i Allmänt,

Vilken underbar dag det verkar bli idag, solen strålar som aldrig förr! Den värmer som den inte gjort på väldigt länge. Fågelsången ljuder i luften och tjälen börjar gå ur marken. Jag får känslan av att det är vår, kan det verkligen vara så? Eller kommer det där klassiska bakslaget somvi brukar åka på under mars månad? Nej jag vill att det ska vara vår och jag tänker tro på att det är det. =)
 
Har fått tillbaka lite prov och inlämningsuppgifter i skolan också, första inlämningsuppgiften var från svenskan, kanske kunde ha gått bättre men jag är ganska nöjd med mitt betyg C+/B- med tanke på att hon bara slängde uppgiften om att göra en textanalys på oss utan att gå igenom hur man skulle göra och vad man skulle tänka på.
 
Sen i tisdags fick jag tillbaka min inlämningsuppgift i engelskan som handlade om engelsktalande länder. Där fickjag ett B, och tipspå vad jag skulle tänka på för att få ett A. Jag är riktigt nöjd där med för jag har sagt att jag ska ligga någonstans på minst ett B i engelskan eftersom jag anser det vara ett av mina starka ämnen. =)
 
Igår fick jag sen tillbaka provet i matematiken, mitt svagaste ämne =S, och döm om min FÖRVÅNING när det visserligen inte står något betyg på det som de andra lärarna hade satt men en =) och ett BRA!! Jag hade BARA 3 (!!) fel av runt 20 möjliga och det bästa var att det var slarvfel. Jag hade råkat sätta fel tecken på en uppgift, ändrat tecken på en annan uppgift ett steg tidigare än jag skulle och så hade jag skrivit av ett av talen fel, 0,1 skrev jag istället för 0,01. Så inga av felen var egentligen för att jag inte kan utan för att jag hade lite för bråttom och var lite trött i huvudet mot slutet av provet. JAG ÄR SÅÅÅÅÅ NÖJD MED MIG SJÄLV!!! =D Verkar som att jag faktiskt börjar förstå även matematiken, kan det verkligen vara så?! Jag hoppas faktiskt på detta för Högskoleprovet närmar sig med stormsteg och jag är lite smått nervös inför den matematiska delen av provet.
 
Men nu ska jag fixa lite och sedan äta lunch innan det bärav mot skolan för sista dagen denna veckan. 
Ha en UNDERBAR fredag alla och glöm inte att njuta av solen! <3 <3 <3
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela