unclouded.blogg.se

Ur mitt perspektiv..

Vecka två på VCC

Publicerad 2014-05-06 18:46:22 i To be Paralegal.,

"You never were famous for your ability to wait patiently, and you're not about to change that now. You may, however, want to try it for a few minutes." Så här sa mitt horoskop idag och jag får väl erkänna att det är otroligt sant. Och det senaste har jag verkligen fått mitt tålamod prövat.
 
Igår kom jag till min LIA och tänkte, ja nu är så gott som alla på avdelningen i Ryssland (så även min handledare), kvar på vår våning är Corporate Compliance och två assistenter förutom mig. Min handledare sa att hon hade ordnat med arbetsuppgifter åt mig till veckan så jag hade höga förhoppningar om att äntligen få något att göra på min LIA. Men dagen började med att jag fick ringa IT-support för att mitt lösenord inte fungerade, sen insåg vi att jag inte blivit tilldelad access till de program jag behövde för att kunna göra de uppgifter min handledare lämnat till mig så där satt jag och gjorde ingenting nästan hela dagen. Fick ringa och förboka en taxi och korrigera en powerpoint presentation (uppgifter som ena assistenten egentligen skulle gjort) sen fick jag gå hem.
 
Assistenterna som skickat både mail och SMS till min handledare hoppades att jag skulle ha access till de program jag behövde när jag kom idag på morgonen men så vart inte fallet. Sara (min handledare) hade inte ens svarat på det som de skickat. Fram till kl 10:30 satt jag helt sysslolös och sen efter ytterligare ett SMS till Sara, där de bad henne ge mig access eller skicka sina uppgifter fick jag låna hennes inlogg så att jag äntligen kunde börja jobba. Resten av dagen satt jag och loggade om massa filer som skulle från mellanarkivet till centralarkivet och tiden gick otroligt fort. När jag väl gick hem vart jag glad över att äntligen gjort en dag där jag hållt mig sysselsatt mer än fem minuter.
 
Imorgon när jag kommer till jobbet så kan jag sätta igång så fort jag kommer istället för att försöka vänta tålmodigt, det kommer kännas underbart! :-D
När Sara väl kommer tillbaka från Ryssland hoppas jag dessutom på att få vara med lite mer och lära mig hennes dagliga arbete så att jag får lära mig hur det är att vara Paralegal på VCC. Det är trots allt därför jag är där! 
 
Jag vill lära mig så mycket jag bara kan om så mycket som jag bara hinner med på de nio veckor jag är där. En vacker dag ska jag ut i arbetslivet och stå på mina egna Paralegal ben och så måste jag ha en liten grund att stå på. Men än så länge är jag Paralegal-trainee och det ska jag försöka få ut så mycket som möjligt utav.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela