unclouded.blogg.se

Ur mitt perspektiv..

Bort med mångfald!!

Publicerad 2012-12-15 10:31:30 i Allmänt,

Ja bort med mångfald verkar vara det senaste här i världen, man får inte vara pepparkaka i Lucia tåget somjag skrivit om tidigare och nu till det senaste, man får inte vara blond, svart eller jude heller enligt Disney. Jag säger bara WTF!?
 
Mångfald är något fint, alla kan inte se likadana ut förstår ni inte det?
Hur kan man påstå att det är en korrekt handling att ta bort en blond flickdocka, en svart flickdocka och en gubbe med stor näsa och vitt skägg från Kalle Ankas jul? Hur kan man associera en gubbe med stor näsa och skägg till judar? Det måste vara det dummaste jag har hört, halva södra europa har män med stora näsor och många av dem har dessutom skägg men inte sjutton är alla judar, eller??
 
Och den svarta dockan, varför ska den bort? Vad har den gjort för ont? Den är framåt, cool och kaxig men det är väl något man inte heller får vara år 2012. 
Den blonda blyga dockan, ja den tar vi bort för man kan ju inte springa omkring och vara blond, ha klänning och dessutom vara blyg!
 
Tycker vi passar på att ta bort jultomten när vi ändå hållerpå för han är ju en förolämpning mot alla överviktiga, judar, eller? Jag menar, han tjock, har stor näsa och stort vitt skägg. JA, TOMTEN MÅSTE BORT!!
Så är der bara!
 
När vi ändå håller på så tycker ja vi tar bort alla mörkhyade dockor ur leksaksaffärerna, vi plockar bort Barbie dockorna för de är ju stereotyper för anorektiker, alla svarta gosedjur måste bort från hyllorna också. Sen måste vi ha personlighetskurser där alla lär sig att vara precis som alla andra, sluta sälja andra hårfärger än grått? Man får ju inte vara blond eller svart för det kan anses stereotypt och röd hårfärg kan ju då kanske anses varaen förolämpning mot indianerna (rödingar). 
 
Är det någon mer än jagsom tycker världen har spårat ur?
Höj fanan för mångfald, säger jag!
Låt alla få vara den de vill, alla få synas oavsett hudfärg, storlek på näsa och hårfärg.
Sluta försöka stöpa alla i en form, inse att det ni håller på med bara är ytterst fånigt!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela