unclouded.blogg.se

Ur mitt perspektiv..

Ni får vara glada att ni fick flytta in tidigare..

Publicerad 2012-12-29 10:08:40 i Allmänt,

Ja det var vad den tidigare hyresgästen sa igår när vi klagade på städningen i lägenheten. Först gick hon på att hon inte hade något ansvar utan att det var städfirman som vi fick kontakta, när vi kontaktade dem sa de att vi fick återkomma på onsdag så skulle de komma och åtgärda det vi var missnöjda med. När vi sa att våra möbler och alla flytt kartonger kommer in i lägenheten nu under helgen svarade de, jaha, jag beklagar men det finns inget vi kan göra fören efter nyår ni kan få 2 biobiljetter som ersättning. Wow! Den firman ska jag anlita och sedan säga, jag beklagar men jag har inte pengar att betala men ni kan få 2 biobiljetter som ersättning! =P

När vi återigen kontaktade föregående hyresgäst och påpekade detta fortsatte hon envisas med att hon inte hade något ansvar för städningen utan att det var städfirman,hon fattar visst inte att det är hon som utflyttande hyresgäst som har yttersta ansvaret för att lägenheten är ordentligt flytt städad när hon lämnar över nycklarna.

Hennes svar på att vi nu kommer få städa själva blev, "ja det är för och nackdelar med att flytta in över julhelgen! Ni får glädjas över att ni fick flytta in tidigare och dessutom får hyran betald" Japp, den andre går jag raka vägen till fastighetsvärden och ser till att få ersättning för städningen och att hon blir fakturerad för den.

Nu ska vi iväg och städa vår nya lägenhet!
Ha det gott raringar! <3 <3 <3

Dagen D!

Publicerad 2012-12-27 14:30:38 i Nytt läge,

Idag är dagen D kommen. Ikväll ca kl 20 så ska vi hämta nycklarna till nya lägenheten. Ska bli helt underbart, hoppas Jimmy tycker lika bra om den som jag, han har ju inte sett den än. =) Nu ska jag försöka få i mig lite snabb lunch (sen sådan) efter att ha varit iväg och shoppat på stadium, riktigt bra att få presentkort när det någon dag senare är rea. Jag fick 5 plagg för 296:-. Rätt galet egentligen, fick alltså både träningsbyxor, sport-bh, 2 linnen och en t-shirt för det priset. Ja jag klagar inte, då blir det mer pengar över till träningskortet.=)

Sen tog jag svängen förbi Coop Eriksberg och köpte lite som behövs till middagen ikväll. Och nu önskar jag bara att timmarna kunde gå så älsklingen kommer hem och kl bli 20 någon gång. =P
Som ni vet är tålamod inte något jag är direkt välsignad med. ;)

Hoppas ni som jobbat idag har haft en skön dag på jobbet och ni som varit lediga hoppas jag har njutit av det som jag.
Puzz på er raringar! <3 <3 <3

God fortsättning på er!

Publicerad 2012-12-25 22:11:14 i Allmänt,

Jag har varit lite dålig på att skriva här men det betyder inte att det inte har hänt något. Jag har som många andra firat jul, träffat tomten och fått fina klappar. Samtidigt har jag varit vansinnigt sjuk men feber, hosta och så vidare. 
Detta fick dock inte hindra mig från att fira jul, jag menar det är bara jul en gång om året och det är bara första julen med älsklingen en enda gång. 
 
Vi åkte upp till Tjörn där hans syster med familj bor, mitt ute i skogen i ett stor härligt hus. Vi blev välkomnade av en jättebrant backe upp till huset som Kexet inte riktigt orkade med så vi fick parkera hos grannen. Grannen är bror till Jimmys systers sambo så det var inget konstigt med att vi ställde bilen där. =)
När vi kommit in till Helena och Martin blev vi mötta av dem och hela familjen därtill, där var lille William, Felicia (Jimmys syskonbarn), Magnus (Jimmys bror) och även Anja och Conny (Jimmys mamma och pappa). Vi hälsade, pratade lite, drack glögg och mumsade på lite julgodis. Efter en stund var det dags för första mat tillfället, det blev älgstek och rådjursstek med potatisgratäng. Jag tror det var väldigt gott men kan inte vara helt säker eftersom mina smaklökar inte är som de ska nu när jag är sjuk.
 
När vi alla var mätta och glada var det först dags att promenera Buffy, vi tog en långpromenad med Buffy och tomten innan det var dags för julklappsutdelning. Jag kan inte fatta hur snäll jag måste ha varit i år!!! Tomten hade massor med klappar till mig!
Det var några gemensammaklappar till mig och Jimmy som en väggalmenacka, grytlappar med tomtemotiv, en kökshandduk och 12 st snappsglas. Till bara mig fanns även i tomtens säck ett smyckeskrin från hjärtat, världens gosigaste filt från Anja ett presentkort på 300:- som egentligen var en lite sen födelsedagspresent. På julaftonsmorgon innan vi åkte fick jag även en wake-up light som såg ut som en liten sol. Den har fågelkvitter och allt, underbart!
Senare på kvälle åt vi mer mat, som rökt lamfiol, rökt rådjur, prinskorvar och köttbullar med mera.
Därefter tog förkylningen ut sin rätt på mig och jag var tvungen att anfalla luftmadrassen tillsammans med Buffy.
Vi gosade ner oss under min ena julklapp, gosefilten och försökte sova bort viruset medan de andra spelade julklapps spelet.
Jag hade Felicia som spelade åt mig och hon tog hem ganska mycket som en biobiljett, ett hopprep med hoppräknare och en muffins. ;)
 
Fina klappar jag lovar, jag måste ha varit så snäll i år!
 
Och bara för att förtydliga, nej det är inte en elektrisk dildo till vänster utan ett hopprep med hoppräknare. =P
 
Mitt superfina smycketskrin och världens gosigaste filt, jag har kollat in den och klappat på den massa gånger inne på Hemtex så när jag öppnade paketet och insåg att Anja köpt den till mig blev jag så otroligt glad!
 
Och så klart den soligaste klappen av dem alla, min nya wake-up light! Jag är världens lyckligaste! =)
 
Idag har vi packat lite och jag tror jag är uppe i 20 papperskassar med DVD/Blu-ray filmer, några med spel, cd skivor och böcker. Jimmy har packat lite i köket och nu lyssnar jag på min kropp och vilar lite.
 
Kanske inte kommer hinna skriva så mycket nu i veckan, det är ganska mycket inför flytten och så men jag ska försöka att hålla er uppdaterade så gott jag hinner med.
 
Ha en underbart god fortsättning på julen mina raringar!
<3 <3 <3
 

The end of the world..

Publicerad 2012-12-21 09:26:01 i Allmänt,

Det sägs av vissa att världen ska gå under idag, själv tror jag inte riktigt på detta för jag har planer på att fira både jul och ny år. Sen skulle jag inte ha förberett för en flytt om ca en vecka om jag trodde världen skulle gå under idag. För att inte tala om ansökt om att börja studera, godkänt studierna jag blev erbjuden och dessutom ansökt om studiemedel.
 
Men å andra sidan vet man aldrig, vad är det som säger att de har fel?
Inget egentligen (förutom att världen är intakt än så länge), dagen har bara börjat än och det finns gott om tid för världen att gå under. Så om världen nu verkligen går under, vad ska man säga då?
 
Jag skulle nog säga så här, haha f*ck you förkylningen nu slipper jag dig! ;)
Nej, om världen verkligen skulle/ska gå under vill jag givetvis att alla mina nära och kära ska veta att jag älskar dem.
Alla personer jag har i mitt liv idag är där för att jag vill ha dem där. De betyder allt för mig även om jag kanske inte alltid kommer ihåg att tala om det. 
 
Mamma är den bästa som finns, även om hon ibland kan vara ganska hopplös (men någonstans måste jag ha fått det ifrån så..) Hon är den starkaste jag vet och hon är en riktigt bra förebild även om hon inte vet om det. Tycker det är helt ofattbart hur bra hon har tagit alla motgångar och hur hon fortfarande är samma glada lilla mupp som innan trots 2 st benamputeringar under ett år. Ja hon är imponerande min mamma och jag älskar henne!
 
Sen får jag väl vara glad att jag har mina systrar även om jag ibland fullkomligen avskyr dem (tror det är ganska ömsesidigt dessutom) så har de sina ljusa sidor. Lill trollet Frans är jag också glad att jag fått som syskonbarn även om hon ibland spelar lite väl odräglig så är hon världens sötaste när hon väl försöker. ;o)
 
Nu har jag nämnt alla väl? Nej jag bara skojar, jag har många fler underbara människor i mitt liv, jag har min morbror Tiziano och Nutti samt min goe "lille" kusin, även om jag sällan träffar dem så är de en viktig del av mitt liv. Jag har många glada minnen tillsammans med dem. Allt ifrån Kolmårdens djurpark och vildmarkshotellet till världens godaste gryta som vi brukade äta när vi firade jul där uppe i Hallstahammar med dem. Går världen under idag är det en av sakerna jag ångrar, att jag inte fått chansen att träffa dem oftare.
 
Min söta rara Pernilla är någon jag är väldigt glad över att ha träffat också, har aldrig gillat jobbet som telefonförsäljare men det jag hade i Skövde förde med sig något bra iaf. Det var där jag träffade min goa vän, min "lillasyster". Vi har våra olikheter och meningsskiljaktigheter men hon är ändå en av de goaste människorna på denna jord. Om inte världen går under idag lovar jag att åka upp och hälsa på under januari, jag har inte hunnit se hennes nya lägenhet i verkliga livet än och hon har bott där flera månader. =(
 
Jag är glad att jag har mina kolleger också, jag må kanske inte gilla alla på jobbet men vissa mer än andra. Petra, Carlos, Ronald, Katerina och många fler är riktigt värdefulla när det gäller att höja stämningen på jobbet. Sen finns det vissa som tycks ha PMS lite för ofta som jag dock inte skulle sakna så jättemycket om världen nu skulle gå under idag, jag nämner inga namn för det behövs inte. 
 
Jag är också glad över de jag har lite mer på hemma plan, min Buffy, den absolut bästa och sötaste pälsbollsprinsen ever! Han har gjort mitt liv så mycket rikare under de år jag haft honom och jag hoppas vi får några till tillsammans så helst får jorden gå under en annan dag. =P Min lille Arsim, gosekatten som förmodligen gärna ser att världen går under så han får träffa Fady igen, han saknar sin bror vissa dagar mer än andra. Det gör jag med.
 
Sen har jag det senaste tillskottet i min familj, mitt hjärta, min älskade, min underbare Jimmy. Om jag fick leva om mitt liv skulle jag finna honom tidigare så jag kunde älska honom längre. Speciellt om världen går under idag, det känns fel för jag har mycket mer kärlek att ge honom. Han står ut med mina fel och brister, älskar mig trots dem, får mig att skratta, känna mig älskad, lycklig och ger mig motivation till att försöka bli mer än vad jag blivit så här långt. Ja jag har haft tur med honom, han är den sista biten som gör mitt hjärta helt. Jag älskar honom och har tänkt göra det länge så fan ta världen om den får för sig att gå under idag!
 
Om du läser min blogg och inte är nämnd här så ska du inte oroa dig, även du betyder mycket för mig! Du står ut med mina konstiga utlägg om diverse saker här i livet, du läser det jag skriver och jag ser dig varje dag i form av min besöks statistik. Du gör mig glad genom att läsa detta!
 
Nu tror jag inte världen kommer gå under idag men om den skulle göra det så får jag iaf dö lycklig och dessutom vara med om ett äventyr som får heta duga. Det är inte varje dag världen går under menar jag! =P
 
Skulle världen inte gå under idag tänker jag köpa julklappar imorgon, har inte gjort det än eftersom det kändes onödigt att slösa pengar på julklappar innan jag var säker på att det verkligen skulle bli en jul i år. ;)
 
Ha en underbar dag och glöm inte överlevnadskittet, vad ni nu ska med det till om världen går under. 
<3 <3 <3

Wooop woooop!

Publicerad 2012-12-20 09:41:34 i Allmänt,

Haha idag känner jag mig lite flummig tror jag. ;)
 
Loggade in på CSN för att kolla hur det gick med min studiemedelsansökan som jag skickade in här om dagen, trodde väl aldrig de skulle vara så snabba men de har redan godkänt den så jag får min första utbetalning i mitten av januari. =O
 
Ja nu börjar det verkligen dra ihop sig, det ska bli riktigt kul detta, och svårt!! =S
Nej, det här fixar jag! Det är jag helt övertygad om. =)
 
Idag är det bara en vecka kvar tills vi får nycklarna till nya lägenheten, och gissa vad, Paola håller på att bli sjuk! Kan det jäklas lite extra nu så här inför jul och flytten kanske? Ja just det, det är ju precis vad det gör. ;oP
Jag har dock bestämt att jag inte tänker låtsas om att jag håller på att bli sjuk, det brukar gå så bra annars minns jag. Senaste gångerna jag låtsadessom om jag inte var sjuk åkte jag på dubbelsidig lunginflammation en av dem och tappade rösten i ca 6 månader andra gången, undrar vad som händer den här gången? Jag kanske tappar huvudet?
Nej det gjorde jag för längesedan, så det kan jag inte göra. =P
Men jag kommer säkert få någon skit för att jag ignorerar förkylningen, vad det blir får komma som en överraskning, jag gillar ju överraskningar. Fast egentligen bara "bra" sådana, vem gillar tråkiga överraskningar egentligen?
 
Fick julklapp från jobbet igårockså, förra året fick vi en fick kalender och 2 st biobiljetter men i år har det nog gått dåligt för företaget för det blev en fick kalender och 1 biobiljett i år. Får gå på bio själv alltså. ;)
Eller så delar älsklingen och jag på kostnaden för biljett #2 och går tillsammans, tycker jag låter som en bättre idé!
 
Jag gillar bio, har ni förresten sett The Hobbit? Den är riktigt bra, var på den i helgen, minns inte om jag skrev det. De har kommit med något nytt format där man visar fler bilder per sekund, High frame rate heter det, ganska kul pryl för det tar en stund för hjärnan att vänja sig så periodvis i början kändes det lite som att filmen snabbspolades. Om vi släpper själva formatet på filmen och pratar lite om handlingen utan att avslöja för mycket så kan jag säga så här, det är mycket mer action i denna än i Sagan om ringen filmerna, den har samma gripande upplägg och handling så de där 2 timmar och 50 minuterna som de påstår filmer vara känns inte alls så långa. Filmen är slut i ett nafs, så bra är den! Har du inte hunnit se den så gör det, den är värd varenda krona! =)
 
Nuska jag softa lite innan jobbet men ha en underbar dag raringar! <3 <3 <3

Kalla mig konstig..

Publicerad 2012-12-19 10:01:54 i Allmänt,

Nu är det visst några dagar sedan jag var snäll och skrev något för er att läsa. Förlåt mig!
Men jag har inte kommit på något kul eller intressant att skriva om så därför har det inte blivit något.
 
Nu sitter jag här lite små förkyld och dricker mitt kaffe, morgonen har varit produktiv då jag hunnit duscha, dammsuga lägenheten, plocka in den rena disken, givetvis promenera Buffy också och packa ner alla Jimmys spel, cd-skivor och en hel del DVD-filmer. Man kan förundras över hur mycket spel och filmer en person kan äga när man packar kasse efter kasse med olika titlar. Det roliga är att jag har packat kanske tio kassar, skulle jag tro, och det är säkert 10 kassar kvar att packa med filmer.
Kalla mig konstig, men jag gillar att packa inför flytt, tycker det är skönt och avslappnande på något sätt.
Man kan sätta på skön musik, i detta fallet min Christmas spellista på spotify, och sedan är det bara att köra. Under tiden man packar så ser man den nya lägenheten framför sig, funderar på hur man skall inreda den för att få plats med allt, fantiserar om hur det kommer bli att bo där och ser fram enormt mycket mot att få nycklarna.
 
Det var samma sak när jag skulle packa inför flytten till Göteborg, jag släpade och slet, sorterade och kastade, var helt slut eftersom jag samtidigt pendlade till Göteborg för att jobba varje dag men det var värt det. Jag visste ju att jag snart skulle ha alla minasaker i min nya lägenhet, kunna packa upp, inreda och fixa i ordning mitt nya hem. Det är en skön känsla, tycker jag, som är värd all stress och allt slit som blir inför flytten.
 
Jimmy är hur lugn som helst trots att han själv inte börjat packa sin lägenhet än, han är helt övertygad om att vi kommer hinna utan problem och jag inflikar lite försiktigt att vi får nycklarna om en vecka och en dag. Sen ska vi hinna flytta över allt och flyttstäda 2 lägenheter innan den 3:e januari. Dessutom ska vi hinna fira jul innan vi får nycklarna och som sagt, han har inte ens börjat packa sin lägenhet än!
Men säger han att vi hinner så hinner vi, tillit är viktigt i ett förhållande sägs det. ;)
 
På tal om flyttstäda, jag passade på att putsa mina fönster i helgen när det ändå var plusgrader och uppehållsväder. Det gick jättebra, mina fönster blev rena och fina allihopa, men jag ska berätta en sak som förmodligen får er att skratta gott vid era datorer/surfplattor/smartphones ( vad ni nu använder för att läsa min blogg). Helt enligt lagen om all djävulskap så var det så här att när jag hade putsat alla mina fönster, de var jätterena, och stängde igen det sista när det var klart precis då BÖRJADE DET REGNA!!!
Jag säger bara, VARFÖR!?!?
Vad har jag gjort för ont för att förtjäna detta?
Men i alla fall, mina fönster fick åtminstone vara rena ungefär en sekund. =P
 
Om jag ska släppa flytten och lagen om all djävulskap lite så kan jag också berätta att jag nu officiellt har blivit antagen till mina studier. Antagningsbeskedet kommer med posten idag eller imorgon och jag har dessutom gjort min ansökan till CSN. Jag har även inhandlat kollegieblock, rutade och linjerade, en tjock och fin stiftpenna och extra stift. Kvar att införskaffa har jag grad linjal, suddgummi, pennfack och studielitteraturen men den kan jag inte köpa fören jag vet vilka böcker vi kommer använda, vilket jag får veta tidigast den 7:e januari.
Kalla mig konstig men jag är lite nervös och samtidigt förväntansfull inför att börja studera, det var ju så längesedan jag gick i skolan.
Dock tror och hoppas jag att det kommer bli jättebra!
 
Nu ska jag hämta påfyllning av kaffe så jag tänker önska er en riktigt underbar dag raringar!
Ha det gott! <3 <3 <3
 

One down, one to go..

Publicerad 2012-12-16 19:28:49 i Allmänt,

Idag har vi gjort det sista i min lägenhet, alltså det sist ner packandet och så. Självklart måste allt bäras ner och flyttas till den nya lägenheten när vi väl har fått nycklarna, och sen måste jag givetvi flyttstäda också. Men jag passade på att ta fönstren när de ändå vart plusgrader ute. 
 
Jag blir lika förvånad varje gång jagpackar ihop mina saker och ska flytta, det ser så galet mycket ut när det står där i samlad tropp. Ändå så kastar jag massor inför flytten, jag vet inte hur många kassar, säckar och lådor med diverse som jag har burit ut till soporna,ändå är det hur mycket som helst kvar. Vad är det som händer undrar jag ibland. ;)
 
Igår passade jag också på att köpa kollegieblock, rutade och linjerade, så att jag har när skolan börjar. Behöver köpa pennor, suddgummi, pennfack och lite annat kul också men det hinner jag nog, hoppas jag iaf. 
Det är ju trots allt bara 3 veckor kvar tills skolan börjar och däremellan ska man hinna fira jul, vi har fortfarande hela Jimmys lägenhet att packa och så ska vi hinna jobba, flyttstäda och flytta alla saker mellan lägenheterna också. OMG, hur skall vi hinna med detta? =-O
 
Tur i alla fall att man kan säga one down, one to go, när det gäller packningen. Skönt som attans att ah min lägenhet klar. När vi fick lägenheten tyckte vi, äh det är 2½ månade kvar, vi har hur mycket tid som helst på oss och eftersom vi ser fram emot flytten så mycket kommer tiden gå galet långsamt. HA! Tji fick vi! =P
Nu är det 1 vecka och 4 dagar kvar till vi får nycklarna och ja, det är ganska mycket kvar.. X-/
 
Dock tyckte jag att det var lite roligt igår när vi bar ner en massa grejer till grovsoporna. Vi slängde mina köksstolar eftersom flyttfirman hade sönder en av dem totalt vid min flytt till Göteborg, vi kastade min DVD-spelare eftersom den inte längre vill läsa skivor och så slängde vi en bokhylla, min tjock TV och lite annat. Nu till det roliga, 30 min efter vi burit ner stolarna och DVD spelaren så var DVD:n och den hela köksstolen borta. Någon måste alltså ha suttit i fönstret och kollat när vi bar ner skräpet och tyckt att de villa ha lite mer prylar i sin lägenhet och sprungit in i grovsoprummet och hämtat dem så fort vi gick därifrån. Jag skrattade gott kan jag lova, varför tog de min trasiga DVD spelare och vad ska de med en köksstol till?? *lol*
 
Men men, ville de ha dem så varsågod! Jag har ingen användning av dem och är bara glad att vara av med dem. 
Ska bli skönt att bli av med hela Lövgärdet/Angered om jag ska vara helt ärlig, inget jag direkt kommer sakna.=P
 
Nu ska jag ägna mig lite åt min älskling om han kan slita sig från Diablo 3..
 
Hoppas ni haft en underbar helg mina raringar!
<3 <3 <3

Bort med mångfald!!

Publicerad 2012-12-15 10:31:30 i Allmänt,

Ja bort med mångfald verkar vara det senaste här i världen, man får inte vara pepparkaka i Lucia tåget somjag skrivit om tidigare och nu till det senaste, man får inte vara blond, svart eller jude heller enligt Disney. Jag säger bara WTF!?
 
Mångfald är något fint, alla kan inte se likadana ut förstår ni inte det?
Hur kan man påstå att det är en korrekt handling att ta bort en blond flickdocka, en svart flickdocka och en gubbe med stor näsa och vitt skägg från Kalle Ankas jul? Hur kan man associera en gubbe med stor näsa och skägg till judar? Det måste vara det dummaste jag har hört, halva södra europa har män med stora näsor och många av dem har dessutom skägg men inte sjutton är alla judar, eller??
 
Och den svarta dockan, varför ska den bort? Vad har den gjort för ont? Den är framåt, cool och kaxig men det är väl något man inte heller får vara år 2012. 
Den blonda blyga dockan, ja den tar vi bort för man kan ju inte springa omkring och vara blond, ha klänning och dessutom vara blyg!
 
Tycker vi passar på att ta bort jultomten när vi ändå hållerpå för han är ju en förolämpning mot alla överviktiga, judar, eller? Jag menar, han tjock, har stor näsa och stort vitt skägg. JA, TOMTEN MÅSTE BORT!!
Så är der bara!
 
När vi ändå håller på så tycker ja vi tar bort alla mörkhyade dockor ur leksaksaffärerna, vi plockar bort Barbie dockorna för de är ju stereotyper för anorektiker, alla svarta gosedjur måste bort från hyllorna också. Sen måste vi ha personlighetskurser där alla lär sig att vara precis som alla andra, sluta sälja andra hårfärger än grått? Man får ju inte vara blond eller svart för det kan anses stereotypt och röd hårfärg kan ju då kanske anses varaen förolämpning mot indianerna (rödingar). 
 
Är det någon mer än jagsom tycker världen har spårat ur?
Höj fanan för mångfald, säger jag!
Låt alla få vara den de vill, alla få synas oavsett hudfärg, storlek på näsa och hårfärg.
Sluta försöka stöpa alla i en form, inse att det ni håller på med bara är ytterst fånigt!
 
 
 

TGIF!!

Publicerad 2012-12-14 10:41:44 i Allmänt,

Ja jag älskar fredagar!
Vaknade idag på morgonen och insåg att det var fredag, vad glad jag blev!
Nu har vi en skön kväll framför oss älsklingen och jag, sen imorgon är det full fart med flyttpackandet, hade ingen aning om att det skulle ta sådan tid! =O
Vi har 2 veckor kvar tills vi får nycklarna och då ska allt flyttas, how the hell are we gonna stretch out time enough?!
 
Jag har ingen aning om hur vi skall hinna med allt men på något sätt ska det gå! Vi får lägga i överljudsväxeln eller något tror jag. Jag är helt chockad över att det bara är 2 veckor kvar redan, nyss var det 2 och en halv månad, vart tog tiden vägen? Min tänke när vi fick lägenheten var, oh det är så lång tid att vänta men nej du! Tiden har bara rusat iväg och nu är det 2 veckor kvar tills vi får nycklarna, eller mindre än 2 veckor egentligen eftersom vi får nycklarna torsdagen den 27:e.
 
Men jag älskar det! Jag ser fram emot det enormt mycket, detta kommer bli så otroligt bra! Igår kom första hyresavin med posten hem till Jimmys adress, men den var adresserad till oss båda! Ja om två veckor börjar vårt gemensamma liv lite mer på riktigt även om vi bott tillsammans i stort flera månader fast på två adresser. Är jag nervös, njae egentligen inte, jag älskar Jimmy och det känns så rätt. Alla stolpskott jag gjort innan jag träffade honom var så värda det för med honom blev det rätt upp i krysset! 
Jag säger inte att det alltid kommer vara en dans på rosor, vem vill att det ska vara det egentligen, men det kommer bli bra! 
 
Så det är alltså knappt 2 veckor kvar till flytt och sen är det dessutom 3½ vecka kvar tills jag börjar studera, oh det kommer bli ett bra år 2013! Det blev visserligen inte den skolan jag sökt till men vem bryr sig, jag kom iaf in på de kurser jag sökt och det är huvudsaken! Mycket som måste fixas även inför detta och jag tycker det är väldigt spännande och känns som att det kommer bli svindyrt också i och för sig men jag ser det som en investering i min framtid, eller vår framtid faktiskt!
 
Känns helt underbart med allt som är påväg att hända och jag tar emot det med öppna armar. Man lever bara en gång och jag tänker göra det bästa av min chans!
Snart är det dags att dra iväg och jobba lite men det är bara ett 3 timmars pass och sen är jag home free! 
Har sagt det många gånger förrmen tröttnar aldrig på denna frasen..
 
THANK GOODNESS IT'S FRIDAY!!!
 
Ha en underbar dag raringar! <3 <3 <3

Lucia och andra traditioner...

Publicerad 2012-12-13 09:27:21 i Allmänt,

Idag står det Lucia i kalendern det betyder att en massa klu klux klanare kommer springa omkring med sljus i håret, vara allmänt brandfarliga och sjunga massa fina sånger. Känns lite hälsovådligt att lalla omkring med tända ljus i håret, hår brinner ganska bra om någon har missat det. Efter den tokiga personen med ljusi håret sätter vi för säkerhetsskull några andramed glitter i håret och tända ljus i händerna i stället. Armen ska givetvis vara i 90 graders vinkel så att chansen att sätta eld på någons hår blirlite större. Ja klu klux klanare gillar eld om jag inte minns fel. ;)
 
Nej jag ska sluta driva med våra kära traditioner, det jag skämtar omär givetvis vårt älskade Lucia tåg. Det är en rätt mysig tradition tycker jag, minns när jag gick i skolan speciellt degånger jag själv inte var med Lucia tåget utan lugnt kunde sitta i salen och mumsa på Lussefika, mörkt i rummet med massa tända ljus runt omkring ( där har vi elden igen ;) ) Hur man plötsigt svagt kunde hörasång långt ner i korridoren, och efter en liten stund allt som sången blev starkare såg man hur Lucian kom skridande in i salen följd av tärnor, stjärngossar, tomtar och pepparkakor. Närde gått längst fram i salen stod de där och sjöng så fint medan vi andra njöt av att slippa ha lektion. =P
 
Ja det var riktigt mysigt och jag må låta gammal när jag skriver detta men, DET VAR BÄTTRE FÖRR! När pepparkakor inte klassades som rasistiska, man kunde beställa en negerboll på ett café utan att oroa sig för att bli anhållen för kränkande beteende och vi lungt och sansat kunde sjunga våra sånger om alkoholpåverkade tomtar och stalledrängar i vårt Lucia tåg utan att oroa oss för vad folk tyckte och tänkte om det.
 
Vad har egentligen hänt med Sverige?
Förut var Sverige svensk men nu, ja nu ska vi ha moskéer, böneutrop, ändra alla våra traditioner, döpa om alla våra bakverk, sluta sjunga nationalsången på vår nationaldag och snart ska vi väl inte heta Sverige längre heller!
Det värsta är att det är SVENSKAR som hittar på allt det här, våra politiker, lärare och vanliga människor som står och sågar allt som är svenskt bara för att det bor folk av andra nationaliteter i landet. Vem bryr sig? De har kommit hit frivilligt, vi precis som de har våra traditioner i landet och det får de väl acceptera, eller? 
Och det tror jag många gör också men svensken är så jäkla rädd för, ja gud vet vad om ens han vet, att vi helt förstör allt som är svenskt.
Jag är inte rasist, mig spelar det ingen roll vad du har för hud/hår/ögonfärg men jag säger bara så här till ALLA. SLUTA FÖRSTÖR LANDET!! SVERIGE ÄR SVERIGE LÅT DET VARA SVENSKT!
 
Pepparkakor är inte stötande eller rasistiska de är bara jäkligt goda att mumsa på, samma sak med negerbollar. Alla länder sjunger sin nationalsång på sin nationaldag oavsett hur många icke infödda det finns som bor i just det landet! It's just the way it is!!
 
Jag blirså frustrerad när jag läser hur folk resonerar när det gäller våra traditioner vs den icke svenskfödde individen. Detta är Sverige, de kom hit för att de vet att det är bra här och att de kan få ett bra liv inte föratt få oss att göra om landet till vad deras hemland är. Hade de velat ha det exakt som i hemlandet hade de väl knappast flytt därifrån, eller??
 
Nej, jag har skrivit det förut och jag skriver det igen, låt Sverige vara svenskt! Med allt vad pepparkakor, negerbollar och "Du gamla, Du fria" heter.
Idag är det Lucia och många tågar runt med ljus i håret, kanske lite halvfarligt men så ska det vara! Det finns tomtegubbar som slår i glasen och pepparkakor som jag inte minns vad de pysslar med förutom att bli uppätna av mig, stjärngossar och stalledrängar och givetvis våra tärnor och Lucior!
 
Ha en trevlig Lucia, ta't lugnt med glöggen, glöm inte att släcka ljusen (speciellt de i håret) och var stolt över den du är och de traditioner du har oavsett om du är svensk, italienare, turk, arab, irländare, amerikan eller något mitt emellan.
 
Min mor har namnsdag idag också så Grattis på namnsdagen min kära lilla spaghetti! <3 <3 <3

Det är alldeles mörkt..

Publicerad 2012-12-12 08:20:53 i Allmänt,

Ja nu är vi inne i en mörk period det märks, sitter här, klockan är nästan tio i åtta och det är alldeles mörkt ute. Men det är på något sätt ganska mysigt ändå, i alla fall om jag man har tdoch möjlighet att krypa ner under täcket igen och somna om. Det har inte jag! =P
 
Nu sitter jag och väntar på att det ska bli dags att bege sig iväg mot logopeden, sen ska jag hem snabbt och rasta Buffy innan det är dags att åka till jobbet. Fick e-post om att det fanns ny information om min studieansökan på mitt studerandekonto. Blev lite full i skratt när jag läste det, "du har blivit godkänd för dessa kurser" och där stod mina kurser "du kommer bli kallad till ett obligatoriskt informationsmöte där du utför en periodplanering, har du inte fått en kallelse senast den 7 december kontakta skolan!" Öh...?? Ni är medvetna om att A: Jag har redan varit på mitt obligatoriska informationsmöte. B: Det är den 12 december när ni skickar ut meddelandet! *skrattar*
 
Satt halva kvällen igår och kollade på väskor eftersom jag inte har någon till skolan, har aldrig tänk på exakt hurkräsen jag egentligen är fören jag hittade flera snygga väskor men alla hade något fel. Antingen var det att de stängdes med kardborre, det är opraktiskt eftersom kardborreband inte håller så länge och tillslut kan man inte stänga "flapen", eller så stängdes de med snäppspänne men då har de ett hel öppet innerfack. Fördelen med väskorna med kardborre är att de har dragkedja på innerfacket så man stänger på 2 sätt vilket gör att sakerna är mer skyddade, nackdelen är som sagt att kardborren slits och går tillslut inte att stänga. Fördelen med de andra väskorna är att de har en säkrare ytterstängning men nackdelen är att de inte har dragkedja på facket vilket betyder att sakerna i väskan kan "rymma" om man springer eller bara råkar få väskan lite på "sne".
 
Ja, hur ska man göra nu då?
Kardborre eller inte kardborre?
Denna är rätt snygg men den har ingen flap, lite synd, för jag gillar de med flap.
 
Sen är det denna, den har flap men flapen stängs med kardborre, lite synd, dock stängs facket med dragkedja vilket är en fördel.
 
Denna är också snygg, den har flap, snäpp stängning men den har ett helt öppet fack under flapen vilket är en nackdel.
 
Kollade på en riktigt snygg puma väska också men den finns inte kvar idag när jag kollar, dock såg den ut så här.
Men den hade heller ingen dragkedja på facket under flapen så..
 
Som sagt, jag är visst mer kräsen än jag visste om.
Nu har jag skrivit så länge att det nästan är ljust ute. ;)
Ska hämta lite kaffe och se om jag kan vakna ordentligt innan jag ska bege mig.
 
Ha en bra dag raringaroch kommentera gärna och säg vilken ni gillar bäst! =)
<3 <3 <3

Blir lite fundersam

Publicerad 2012-12-11 16:56:33 i Allmänt,

SItter här lite senareän vanligt och skriver i min kära blogg, jobbade morgon idag så jag hade varken ork eller tid att skriva tidigare men nu får ni något att läsa iaf. =)
 
Var på mitt obligatoriska möte på skolan igår och fick inte veta mycket mer än att skolan inte ligger vid Redbergsplatsen utan ute i Gamlestan, det är lite värdelöst eftersom jag hade tänkt att jobba efter skolan och det kan bli tajt nu när jag måste pendla 35 minuter. Men jag ska göra det bästa utav det för jag är verkligen sugen på att börja studera så nu jäklar! 
 
Vad hände på mötet igår då?
Jo vi fick först och främst veta att rektorn inte hade koll på mycket, han kunde inte ens tända ljuset i lokalen utan att ringa vaktmästaren. ;oP
Sen fick jag som sagt veta att skolan ligger ute i ingenmansland istället för centralt som skolan jag hade valt gjordemen det går ändå. Jag fick skriva under en periodplanering som enligt mig nte var mycket till planering utan mer ett papper där man skrev att jag skulle läsa Svenska 2, Engelska 6, Matematik 2b och Samhällskunskap 1b under 20 veckor. Jag fick skriva mitt namn, personnummer samt datum och namnteckning, that's it. Nu är jag iaf garanterad min plats på dessa kurser så nu kan jag börja köpa studielitterat... nej, just det, lärarna har inte bestämt sig än för vilka böcker de vill använda under kurserna så jag får veta detta i januari när jag har börjat skolan.
 
Jaha? Det är väl lite opraktiskt? Då hamnar man efter redan från start eftersom man sedan måste beställa böckerna när man väl får veta vilka som skall användas och det tar ju tid att hitta dem till ett bra pris och få dem levererade. Men men, jag har bestämt mig för att detta ska gå bra så då ska det göra det!
Tänker iaf börja med att ordna så att jag har pennor, suddgummi, kollegieblock och annat som kan behövas. Har redan fixat mig en dator som är alldeles bara min egen att skriva skolarbeten på, nu är det bara resten kvar. ;)
 
Sedan är det förutom snart dags att börja studera ännu närmre till flytten, ja det är 16 dagar kvar tills vi får nycklarna nu. Ska bli helt underbart att äntligen få flytta för även om det är jättemysigt i Jimmys lägenhet som vi bor i just nu så längtar jag efter min soffa och vår dubbelsäng. Sen ser jag fram emot läget så klart och alla bekvämligheter som finns i lägenheten. Jag ser fram emot att få inreda vårt hem tillsammans med min älskling och självklart ser jag fram emot det billigare bredbandet, den billigare hemförsäkringen och lite annat kul. =)
 
När jag nu sitter och skriver detta inser jag att jag glömt att ringa Banhof för att ändra datumet för inkoppling av vårt bredband från 27:e till 28:e eftersom föregående hyresgäst får sitt borttaget den 28:e inte den 27:e. En dag mer eller mindre gör inget för mig men Banhof kan inte koppla in om inte linjen är ledig så då får vi byta datum. =) Så nu sitter jag i telefonkö med 8 samtal före och lyssnar på klassiskmusik. Wooohoo!! ;)
 
Sen surar jag lite eftersom muppen som lovat att komma med pengar för min tvättmaskin i söndags inte kom och inte heller svarar på mina sms så nu måste jag hitta en annan köpare till min tvättmaskin. Förbaskade karl säger jag bara! Han tror väl att jag tänker lämna kvar maskinen gratis åt honom men det kan han fortsätta drömma om, då kör jag den hellre till tippen ska han veta! (Oh bara 6 samtal före i kön ;) )
 
Jag ärså fruktansvärt frusen idag att jag inte vet vad jag ska ta mig till, har frusit hela dagenoch trots att jag sitter inomhus i 22 graders värme är både händer och fötter iskalla. Jag har känt mig trött och hängig i ett par dagar men jag vägrar att bli sjuk, har alldeles för mycket att stå i för att hinna med något virus eller en jäkla bakterie. Ska försöka värma mina händer lite nu.
 
Ha det underbart mina raringar! 
<3 <3 <3

Lite nervös ändå..

Publicerad 2012-12-10 09:24:29 i Allmänt,

Nu sitter jag här hur trött som helst eftersom det blev sent i säng igår, vi bestämde oss för att se nya Spiderman vid halv nio och den var inte 5 minuter lång så att säga. Vi var klara vis 22:30 give or take a few, den var riktigt bra filmen måste jag dock erkänna. Fascinerande hur de kan göra en film med samma namn och om samma kille där samma saker händer fast det ändå utspelar sig helt annorlunda.
 
Sen efter filmen skulle Buffy ut på promenad och då passade vi på att boka tid i tvättstugan till ikväll när vi ändå gick förbi. Efter det så skulle allas tänder borstas, jag tog som vanligt hand om mina egna och Buffys medan Jimmys tog sina. ;)
När vi väl kom i säng var det ungefär 5 timmar tills vi skulle gå upp igen, no fun! 
 
Jimmy frågade mig om jag skulle gå upp eller sova vidare, jag svarade, jag vill sova vidare men jag kan inte eftersom jag ska på mitt första obligatoriska möte på skolan idag. Det är spännande och lite nervöst faktiskt, jag vet vad som ska hända på mötet för det stod på kallelsen men samtidigt undrar jag ändå hur det kommer vara. Jag hoppas att det går bra iaf och attjag sedan tycker det är kul att studera igen, det var ganska länge sedan sist.
Tror att jag idag borde få information om studielitteratur också, tycker iaf att jag borde få det. Måste hinna planera för inköpen av böckerna och då kan det vara bra att veta vilka böcker jag ska använda mig utav. =)
 
Märker nu när jag sitter här och skriver på min nya dator att den verkligen är ny, knapparna är jättesega att trycka in ibland så jag måste korrekturläsa en massa för att se så jag inte missat något mellanslag eller någon bokstav. Men den kommer nog att mjukas upp inom kort hoppas jag, den blir använd ganska frekvent så den borde bli lite mjukare ganska snabbt.
 
Önskar just nu att jag kunde göra som Buffy, gosa ner mig i soffan och somna om. Han verkar ha det så otroligt bra den hunden, skulle gärna byta med honom för en dag eller vecka. ;) Inte bara att ha tiden för att krypa ner och somna om utan även den sinneställningen. Även om jag har en hel dag ledig kan jag inte krypa ner och somna om när jag väl har gått upp, det är lite tragiskt egentligen för jag kan vara så trött ibland.
 
Men nu får jag ta mig i kragen och ordna lite här hemma innan jag måste iväg klockan 10 så jag hinner i tid till mitt möte. Vore hemskt att komma försent, de kanske ger platsen till någon annan då.
 
Wish me luck!
Ha en underbar dag raringar!
<3 <3 <3

Gillar att fylla år.;)

Publicerad 2012-12-09 12:40:10 i Allmänt,

Alla frågar mig hur det känns att fylla 30, som om det skulle varahemskt på något sätt eller som om man har nått avgrunden och livet är slut nu. Jag tycker det känns härligt att ha fyllt 30 känner mig lika levande som innan och jag har fått många fina presenter. 
 
Mamma, syster Maria med pojkvän Daniel gav mig 2 stycken liveit upplevelser och älsklingen gav mig ett par underbara Safir örhängen. Själv gav jag mig en ny notebook, alltså en dator. Jag har haft en som jag lånat av kära mor min de senaste 2 åren och kände att nu var det dags att köpa mig en egen. Fick tag i en ASUS till ettvrakpris om 3990:- och med hjälp av älsklingen klurade jag ut att den är precis vad jag behöver, varken mer eller mindre. =)
 
 
Helt okay design också är det förutom att den är riktigt snabb. =)
 
Nu är det tänkt att vi ska bege oss hem till mitt för att kolla posten och ev fixa lite till inför flytten om vi orkar, lite små förkylda som vi är.
Jag ska bara lyckas knappa klart på datorn, det är svårt med ny dator för knapparna flyttar omkring på tangentbordet så jag får sudda ut och skriva om hela tiden. *haha*
 
Ha en underbar dag raringar! Jag ska fortsätta njuta av att vara 30 iaf!
<3 <3 <3

En underbar dag!

Publicerad 2012-12-07 08:41:50 i Allmänt,

Ja jag har på känna att dagen kommer bli helt underbar, vaknade av att älsklingen kysste mig och sa grattis innan han försiktigt räckte mig en presentpåse. Jag var lite yrvaken men insåg efter en stund att det var morgon och inte vilken morgon som helst utan morgonen på min 30-års dag! =D Jag tog emot påsen, öppnade den och inuti fanns en ask! =) Jag har alltid älskat askar, det var precis vad jag önskade mig! ;)
 
När jag öppnade asken blev jag alldeles varm inombords, i asken låg ett par örhängen jag tittat på i ett reklamblad för några veckor sedan. Jag kunde knappt fatta att jag nu höll dem i min hand, jag har tittat på just precis sådana örhängen i flera år och tänka att just sådana skulle jag vilja ha och nu är de MINA! =-O <3<3
I asken låg alltså två silverörhängen med safirer och cubisk zircon, så otroligt vackra!
 
 
Inte bästa bilden för de är 100 gånger vackrare i verkliga livet!
 
Efter att jag fått min present frågade Jimmy om jag ville sova vidare eller om jag ville ha frukost, jag ville så klart spendera morgonen med honom innan han åkte till jobbet så jag gick upp. Han hade redan börjat med frukosten, kokat kaffe, rostat bröd och tagit fram smör och marmelad, så jag satte mig vid bordet och väntade.
 
Sen efter frukosten följde Buffy och jag Jimmy till bussen innan vi tog världshistoriens kortaste promenad i 13 minusgrader. Buffy fick ganska snabbt köldkramp i tassarna så han kissade och bajsade på rekordtid innan han sprang hem. Nu sitter vi i soffan och myser med en kopp kaffe innan jag ska iväg till jobbet jag också för några timmars jobb.
 
Efter jobbet ska Jimmy och jag tassa runt på Liseberg i det vackra vintervädret, jag ska köpa mig själv en födelsedagspresent i form av en snöglob där på Liseberg, tittade lite på dem förra gången men köpte ingen då. =) Jag älskar Jul på Liseberg, tycker det är så vackert, mysigt och romantisk. Det finns väldigt söta getter där med, man luktar visserligen get om man klappar dem men de är ju så söta att jag inte kan låta bli! ;)
Sen har de massa annat fint som juleljus, granar, massa fina konstverk och julmusik. Ja det är magiskt att gå runt där, jag skulle kunna göra det varje dag om tiden bara fanns. =)
 
Sen när vi har varit på Liseberg finns det en tårta här hemma som väntar på att jag ska komma hem och mumsa på den och jag har inte tänkt göra den besviken. Det är en hallonmousse (eller hur det nu stavas) tårta. Perfekt balans mellan sött och surt, underbart luftig och JÄTTEGOD! Kommer bli som en dröm att äta den, för alla drömmer vi väl om att äta Hallonmousse tårta eller hur! ;o)
 
Muuuums!! ;)
 
Ha en underbardag raringar, det ska i alla fall jag ha! <3 <3 <3

Försöker vara produktiv så här på morgonkvisten..

Publicerad 2012-12-05 10:49:16 i Allmänt,

Jag försöker vara produktiv så här på morgonkvisten men det verkar inte som att alla andra vill låta mig vara det. De öppnar antingen 9 eller 10 och när man sedan ringer så är det telefonkö. Jag avskyr telefonköer! =P
 
Men jag har iaf fått tag på 2 av de jag skulle h tag i, nu väntar jag på Banhof så att jag kan se till att det finns bredband i nya lägenheten när vi flyttar in. Dock verkar de inte jobba särskilt snabbt där för jag har stått i kö 7 minuter och kommit ett steg framåt i kön på den tiden. That sucks!
 
Passar samtidigt på att sitta här och kolla på väskor till mina skolböcker. Har ingen som jag kan använda till detta så jag måste köpa en ny. Eller så får jag helt enkelt önska mig en i födelsedagspresent eller kanske julklapp. Det är ju också ett alternativ. =)
 
Fick tag i bredbandsleverantören efter 20 min telefonkö, lade min beställning och fick e-postbekräftelse. 30 sekunder senare fick jag ett sms från dem där det stod, vi behöver komma i kontakt med dig gällande din beställning, vänligen ring oss på detta nummer så snart som möjligt, och ett telefonnummer. Jag ringer det nummret och hamnar i en ny telefonkö med 3 samtal före. Varför kunde de inte tagit alla frågor när jag ändå pratade med dem? Jag kan bli så jäkla trött på sådant, som om man inte har bättre saker för sig än att sitta i telefonkö hela dagen.. *suck*
 
Snart måste jag ut med lille Buffy också för att han ska vara färdigrastad när jag måste gå till jobbet och så ska jag hinna äta lunch med. Ja ja det ska väl gå att få ordning på detta med såsmåningom.
Efter ytterligare 10 minuters telefonkö så får jag veta att den nuvarande hyresgästens bredband inte verkar vara uppsagt och således kommer inte vårt bredband kunna kopplas in, tur vi har nuvarande hyresgästs telefonnummer och kan kontakta henne för att se om vi kan få bort det så vårt kan komma fram. =)
 
Nu ska jag försöka hinna fixa allt annat som ska göras innan jobbet, men ha en bra dag raringar!
 
<3 <3 <3

Ytterligare en pusselbit..

Publicerad 2012-12-04 08:03:59 i Allmänt,

Ja igår fick jag besked om att jag fått mina kurser godkända på komvux, nästa vecka är 2 stycken obligatoriska informationsmöten jag ska gå på och sedan kommer jag troligen att börja studera den 7/1. Man skulle tydligen planera individuellt både kursstart och kursslut på informationsmötet där av att jag skriver troligen.
Blev riktigt glad när jag fick mailen om att jag fått mina kurser godkända, började bli lite orolig där ett tag.
 
Otroligt skönt nu när jag vet att jag inte behöver gå tillbaka och jobba "heltid" på Sifo, slipper jag oroa mig för huruvida min röst kommer hålla eller inte. Men idag blir det några timmar på jobbet innan jag ska till logopeden. Sen blir det hem efter det och busa runt i snön med min pälsboll, sedan det började snöa igår har det inte slutat så nu har det kommit en del, dock blåser det ganska mycket ute så det är relativt drivigt. Jag hade gärna sett att snön bara föll och lade sig där den ska ligga istället för att driva omkring men man kan inte få allt här i världen. ;)
 
Kommer bli lite shoppande nu också i och med att jag fått mina studier godkända. Måste först och främst fixa kollegieblock, pennor, suddgummi och så kommer jag behöva en ny väska snart, har ingen som passar alls. =/
Sen kommer jag efter informationsmötet behöva köpa mig studielitteratur, väldig tur är det att facket ställer upp och betalar ett maxbelopp på 3100:- i månaden upp till 12400 för studiematerial, mot kvitton givetvis så jag får ligga ute med det men skönt att kunna få tillbaka det. =)
 
Nu måste jag lägga ner här och bege mig ut i snön för att ta mig till jobbet men ha en riktigt underbar dag raringar! <3 <3 <3

Happy Snow-Day, Jack Frost has been here!! =D

Publicerad 2012-12-03 09:12:06 i Allmänt,

För att vara en måndag så är det ändå en underbar dag. Blev väckt av mitt hjärta som kysste mig och sade, "det har snöat i natt och snöar fortfarande". Ja, vad glad man kan bli av en så enkel sak. Känns helt underbart, jag som älskar snö, det var det jag önskade mig i födelsedagspresent och jag fick det, lite i förväg men jag fick det! =D
 
Det har inte kommit mycket än men det snöar fortfarande så det kan nog bli lite tror jag. Det blir så vitt och fint när det har snöat och minusgraderna känns på något sätt mindre kalla.
 
 
Ja det är som sagt inte mycket än men det har blivit mer sedan jag tog bilderna.
 
Förutom att det snöar så är jag glad för att nästan allt i min lägenhet är nerpackat, har bara lite kvar i klädkammaren, det är så skönt, nästa helg ska vi göra det sista och sedan kan vi fokusera på Jimmys lägenhet så även allt där blir nerpackat i tid till flytten. 
 
Har glömt att brygga mitt morgonkaffe insåg jag precis och det går ju inte så jag får ta och göra det så att jag vaknar på riktigt någon gång. Ha en underbar snödag alla! Både ni som haft snön ett tag och ni som fått den i natt. <3 <3 <3

Årets sista månad!

Publicerad 2012-12-01 13:09:27 i Allmänt,

Ja idag är det första december, det betyder många saker. Först och främst att vi är inne på årets sista månad, har ni hunnit med allt ni skulle göra under 2012? Inte, då får ni snabba er för dagarna fullkomligen springer iväg.
 
En annan bra sak med att det är första december är att jag får börja lyssna på julmusik, wooohooo!!! =D
Sen betyder dagens datum också att jag fyller 30 om 7 dagar och det gillar jag. Älsklingen frågar hela tiden vad jag önskar mig och vad jag vill göra den dagen, jag har ingen aning! =O
 
Sen fick jag igår veta att en ytterligare bra sak med december är att min mor äntligen får flytta till en lägenhet som är anpassad för hennes nya speciella behov. Hon flyttar redan den 17 december och det tycker jag är jättebra, då kan hon äntligen komma ut när hon vill och dessutom kan hon få ta hem sin lilla vita pälstuss lagom till jul. Ja God jul på dig mamma! =)
 
Under december månad kommer jag nu också få besked om mina studier, jag är jätte nervös, jag vill verkligen komma in på mina kurser! Kan jag önska mig kurslitteratur i julklapp om jag kommer in? Haha, nej det ska jag inte göra, Unionen hjälper till med den saken. =)
 
En av de bästa sakerna med december är att vi kommer få tillgång till vår nya lägenhet, som jag längtar. Idag ska vi därför åka hem till mig och tvätta lite, packa ner en del saker till och sedan kanske redan påbörja flyttstädningen, ja vi har massor att göra under december månad men det ska nog hinnas med hoppas jag. Någonstans mellan allt detta som ska göras ska vi försöka hinna emd att fira jul också. Hur vet jag inte men det får lösa sig helt enkelt. ;)
 
Igår innan det blev december gick vi på bio, vi såg Rise of the guardians (De fem legenderna) Vill ni se en gripande och samtidigt otroligt rolig film så måste ni se den. Som jag skrattade! Helt klart värd pengarna måste jag säga. Nu måste jag lägga ner här för någon väntar på mig.
Ville bara skriva något som ni kunde läsa under dagen!
 
Ha en underbar dag oavsett om ni har snö, sol, regn eller bara kallt!
<3 <3 <3
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela