unclouded.blogg.se

Ur mitt perspektiv..

Tjuvstart och pensionsplaner.

Publicerad 2012-11-16 08:06:50 i Allmänt,

Jag vet inte om ni märkt det men en av mina favoritsysselsättningar på morgonen är att sätta mig med en datorn i knät och en kopp kaffe bredvid mig. Detta har jag även gjort nu idag, måste vakna varje morgon inte bara ibland.
 
Idag är dock inte som alla andra dagar, idag är det kaos här hemma. ;)
Har sedan i onsdags tjuvstartat med flyttpackningen, gått igenom lådor från förrådet, sorterat ut minnen från allt skräp och dessutom packat ner en del av det som stod i hyllorna.
Nu sitter jag och tittar på alla mina lådor och tänker, hur i h-e ska allt detta PLUS älsklingens saker få plats i nya lägenheten?!?!
 
 
Det värsta är att detta inte är allt heller, det kanske är max 2/3 av vad jag har, har inte ens börjat med köket och dessutom har jag klädkammaren kvar. Ja det ska bli spännande att se hur detta ska gå. Om 1 månad och 11 dagar märker vi det.
 
Något av det bästa som kom på posten i onsdags var bekräftelsen på att vi slipper betala dubbla hyror i januari, jag fick hem ett brev med ändrad uppsägning från 1/2 -13 till 31/12 -12. Mannen som ska flytta in efter mig ville väldigt gärna flytta in redan en månad tidigare och jag säger bara "I love it!". Jag menar, ingen vill betala 4896 kronor mer i hyra än man behöver, så kul är det inte.
Nu kan vi använda de pengarna till något roligare istället. =)
 
Köpa en ny TV kanske, min har bestämt sig för att den inte vill vara med om en flytt till, den anser sig vara för gammal för det och vill gå i pension. Förstår inte vad den menar med att börja lägga av, den är ju bara typ 10 snart 11 år. Vi människor måste vänta tills vi är 65 innan vi får gå i pension så den borde hålla några år till tycker jag.  Men den vill inte vara en del av mitt liv längre utan har beslutat sig för att göra DVD-spelaren sällskap i soporna när jag flyttar. Jag kan anse att det är riktigt oförskämt, den har hat ett bra hem här hos mig, jag har tagit väl hand om den och nu sviker den mig. =(
Men jag får väl titta på nya möjligheter, blir nog en platt-tv den här gången, finns väl inga tjock-tv kvar på marknaden eller? ;)
 
Sen skulle jag även behöva en ny dator, sitter sedan snart 2 år och skriver på mammas dator som jag har lånat, skulle kännas skönt att kunna ge tillbaka den och ha en egen dator att skriva på. Problemet med datorer, eller teknik över lag egentligen, är att man måste lägga ut sådana sjuka summor för att få något riktigt bra.
Jag vill gärna ha en dator som jag både kan surfa, skriva och spela på, vill att den ska klara av att spela upp filmklipp utan att hacka dessutom. Det är något den här datorn inte klarar av tyvärr. =(
Men det blir lite längre fram jag köper mig en dator, köpte ju en säng senast jag fick lite pengar över.. =S
 
Om jag skulle försöka tvinga ut Buffy på sin morgonpromenad trots regnet och sedan ta tag i klädkammaren, det finns mycket att göra där! Inte så frestande dock, jag hatar verkligen att flytta om man ser till allt som görs innan själva flytten är klar. Packa lådor, sortera, städa, bära, ja ni fattar. Men sen när man sitter i sin nya lägenhet med alla grejer runt sig och ska ställa iordning allt, DET gillar jag! =D
 
Det slog mig precis nu när jag skulle avsluta här att idag exakt på dagen är det 3 (!!!) veckor kvar tills jag fyller 30! Åh, tomten, jag önskar mig en dator i present! Nej, fasen, tomten kommer ju på jul vem önskar man födelsedagspresenter av då, Tandfén? Påskharen? Jehovas vittnen?
 
I alla fall, God Jul, Gott Nytt år, Glad Påsk och Trevlig Midsommar på er raringar, flyttstöket väntar!
<3 <3 <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela