unclouded.blogg.se

Ur mitt perspektiv..

30 kvar till 30. =)

Publicerad 2012-11-07 09:46:39 i Allmänt,

Idag blev jag lite rörd när älsklingen gick till jobbet, han var något sen så han gick en minut före mig och Buffy som skulle gå på morgon promenad. När Buffy och jag gick ut i trappuppgången så spran Buffy ner för trapporna, ut genom dörren, stannade och vädrade i luften och satte av i högsta fart åt det håll som Jimmy gått. Det var bara att springa efter. Vi småsprang en liten stund, ca 2/3 av vägen till hållplatsen men det var lite halt idag så där i en kurva halkade Buffy till. Han ramlade inte men blev lite rädd och stannade till, vädrade i luften igen, tittade framåt för att se om han såg Jimmy och sen tog han ner öronen och så lite sorgsen ut, nästan som om han tänkte "jag hinner inte ifatt honom..". Det är kärlek det! Nu ligger han bredvid mig i soffan och sover, kanske för att jag alltid har  sagt att tiden går fortare om man sover och att Jimmy dessutom kommer tillbaka ikväll. =)
 
Så här kunde det se ut på morgonen när vi följde Jimmy till bussen när Tilja bodde hos oss.
 
Insåg idag också att det är den 7:e November, jösses vad dagarna går fort, var det inte Oktober nyss??
Ja dagarna fullkomligen rusar fram och det finns ingen hejd på det hela. Så idag är det alltså 30 dagar kvar till 30, fasen vad kul. Hoppas de där 30 går fort då för älsklingen sa att han hittat den perfekta presenten till mig igår, han har visserligen inte köpt den ( tänk om han bara tar med mig till affären och säger "Titta här älskling, den perfekta presenten till dig står i affären, jag har inte köpt den men visst är den perfekt? " ;oP
Oh, hoppas han inte läser min blogg och får några idéer!! =$ Jag gillar nämligen presenter. ;)
 
Jag gillar verkligen presenter!! ;o)
 
Idag är det även 2 månader exakt på dagen tills vårterminen på komvux startar, hoppas, hoppas att studievägledaren hade rätt när han sa att jag garanterat kommer in eftersom jag inte har något slutbetyg från gymnasiet. Jag skulle bli så besviken om jag inte kom in, har ställt in mig på att börja studera och lyckas med det också. Just nu står det "Under behandling" på min ansökan, undrar vilken typ av behandling. Ansiktsbehandling kanske, eller drogbehandling? Nej, jag vet, en hårbehandling inklusive klippning! ;)
 
Ja det är något jag behöver, pengar till och en tid för klippning, mitt hår ser hemskt ut. Eller som älsklingen sa här om dagen när jag sa att mitt hår ser hemskt ut, "Nej då, det ser inte hemskt ut! Du är inte lika snygg som när vi träffades men.." *SMOCK!!!!!* Nej, jag slog honom inte men jäklar att det var nära! =P
Tror det första jag ska göra när f-kassan äntligen behagr betala ut min sjukpenning är att boka en tid för klippning. Synd bara att jag inte har möjlighet att åka upp till Lidköping då så jag kan klippa mig hos bästa Annette! Det är sant, vill du ha en bra frisör så finns ingen annan, jo möjligen Malin som jobbar hos Annette. Jag blir aldrig lika nöjd när jag klipper mig någon annanstans som jag blir när jag åker till Annette, det är galet avslappnande att gå dit, jag vet att även om jag bara säger "Klipp något tufft!" så kan jag lugnt luta mig tillbaka och veta att jag kommer gå därifrån med en riktigt snygg frisyr som passar mig perfekt. Ja det är något jag verkligen saknar med Lidköping, Annette's Hår & Nagelmakeri!
 
I'm in desperate need of a haircut! =P
 
När jag varit hos Annette ser det mycket bättre ut.
 
Senaste gången blev det denna frisyren. =) Den gillade jag starkt, inte alla andra dock. =/
 
Så här såg det ut när jag träffade hjärtat i våras, kanske 1 månad längre bara ;) Denna älskade jag verkligen så det lutar åt den frisyren igen. =)
 
Andra gånger har det sett ut så här:
Och alltid lika nöjd har jag blivit! =)
 
Ha en bra dag raringar! <3<3

Kommentarer

Postat av: Carol

Publicerad 2012-11-07 10:06:15

snygga kort. Du passar verkligen i alla frisyrer ! :)
kram Carol

Svar: Tack! =) Jag har tyckt om dem alla.
Kramen
UnClouded

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela