unclouded.blogg.se

Ur mitt perspektiv..

Ready, set, GO!

Publicerad 2013-08-23 09:57:02 i Allmänt,

Jag måste börja med att säga, SÅ UNDERBART SKÖNT VÄDER VI HAR! =D
 
Är hemma från jobbet med min fibromyalgi, mindre roligt eftersom det tar på ekonomin att var sjuk men måste man så måste man och jag vill inte börja utbildningen med att vara sjuk så då "offrade" jag jobbet istället.
Dagen idag börjades med att göra älsklingen sällskap till frukosten, sedan följde Buffy och jag med honom ett par hållplatser med bussen till Sannergården. Otroligt skönt väder att promenera i, synd bara att man ibland har sånna ryggsmärtor att man knappt kan få luft, men jag lyckades njuta lite ändå. =)
 
Gick där och tänkte på att der är fredag idag, den 23:e Augusti, vilket betyder att folk är lite extra glada eftersom de fått in lönen på kontot idag. =) 
För mig betyder denna dag både att det är lön, att jag och älsklingen snart har vår semester och att jag börjar skolan om 10 (!!!!!) dagar! =D
 
Jag vet, jag är tjatig med mina nedräkningar men jag ser fram emot att få börja något så otroligt mycket. För att inte bli tokig av min väntan har jag fixat och ordnat lite inför starten. Köpt lite nya kläder som passar till både skolan och studiebesöken, kollat in schemat så jag vet vad som väntar mig och igår tog jag mig in till student bokhandeln och inhandlade kurslitteratur för 2018:- samt klippte och blekte håret så jag är fullständigt redo att börja skolan. =)
Har visserligen Sveriges rikes lag kvar att köpa men den kan man enligt välkomstbrevet köpa via skolan till ett "förmånligt pris" så jag väntar med den lite.
 
Så hur blev allt detta då?
Jo frisyren blev awsome som alltid nu när jag hittat en härlig frisör som lyssnar på vad jag vill.
 
Ja jag blev så supernöjd somman kan bli. Tycker den blev vansinnigt snygg frisyren! =D
För att inte nämna att den ser exakt lika bra ut på morgonen när jag vaknar som den gjorde på kvällen när jag gick och lade mig. AWSOME!
 
 
Ja frisyren är jag riktigt nöjd med som sagt!
 
Kläderna ser ut ungefär så här, har dock köpt mer än en uppsättning i samma stil. =)
 
Jag bara älskar den stilen så har ni inget bra att säga, säg inget alls! =P And don't mind the demondog in the left corner. ;)
 
Kurslitteratur blev ju inhandlat igår med som sagt, det var en dyr historia och dyrare kommer det att bli när jag köper vår kära lagbok. Men för utom den behövdes lite andra böcker.
 
Tjuvkikade lite i Avtalsrätten - En introduktion, riktigt intressant läsning måste jag säga, detta kommer bli en riktig utmaning men så himla spännande! =D
Jag kan knappt förstå att jag äntligen hittat en utbildning som jag faktiskt är intresserad av, jag som haft så svårt att veta vad jag vill läsa till. Men när jag väl hittade utbildningen Juridisk assisten/Paralegal så var det den jag hela tiden återkom till trots att jag letade bland många andra, det måste varit "kärlek vid första ögonkastet" utan att jag insåg det. Nu är jag så förväntansfull att jag nästan spricker! =D
 
Men det är som sagt hela tio dagar kvar innan det är dags att börja min nya utbildning så vad ska hända då?
Jo jag tänker börja min semester med att åka och hälsa på min tini-tiny lilla mamma. Den svängen tar vi imorgon och till söndag. Tänkte passa på att ge lilla eller ska man säga stora systerdottern sin födelsedagspresent (lite sent men, bättre sent än aldrig heter det ju) och även lilla tini-tiny mor ska få sin (lite i förväg).
 
Under själva veckan har vi inte planerat in mycket men en dag ska vi gå på Liseberg, tror de har öppet torsdag-söndag, verkar vara sista helgen för sommaren så man får passa på! 
Har varit väldigt dåliga på att besöka Liseberg i år, var bara där den dagen Rascal Flatts var med på Lotta på Liseberg. Fy skäms på mig, måste bli bättre på att gå dit. :-P Men nu när det är lite ledigt så får vi allt ta en sväng dit.
 
Förra helgen måste jag ju berätta om också, då nyttjade jag min värdecheck på Funballz som jag fick i 30 års present. Om man bortser från att det blev nästan 45 minuter försenat och de INTE meddelade det förän vi kom dit 10 minuter innan vi var bokade. Men när vi väl fick köra igång var det både otroligt roligt och vääääääldigt jobbigt! Jag har fortfarande träningsvärk i mina underarmar efter det. Helt vansinnigt vad svårt det var, försökte stå upp i den där bollen men det var inte världens lättaste uppgift kan jag lova! Men roligt var det, och man kände sig lite som en hamster som sprangpå alla fyra i ett hamsterjul. ^-^
 
Lite bilder kan ni få med. =)
 
Har för mig att det stod funballz inte funplasticbagz men jag kan ha fel.  Lite som att krypa in i en kondom..
 
Öh....hmmm... not very comfy! =P
 
 
Aaah! That's more like it! =)
 
Då ska man resa sig upp och ta sig ner i vattnet.. =0
 
 
Ooooooops! Så sant som det är sagt! Ner kommer man alltid! ;o)
 
 
Upp....är liiiiite värre! ^-^ ^-^
 
Ja, vill ni ha världens träningsvärk, göra bort er inför STORPUBLIK och ha många skratt så rekommenderar jag starkt detta! =D 
 
Ha en underbar FREDAG!
<3 <3 <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela