unclouded.blogg.se

Ur mitt perspektiv..

Mår som en prinsessa!

Publicerad 2013-01-18 10:00:05 i Allmänt,

Idag är det fredag, på schemat resten av dagen står matematik 2B samt engelska 6 sedan är det helg! =)
 
Känns så otroligt skönt och jag mår som en prinsessa!Började dagen med att gå upp samtidigt som älsklingen som alltid. Gick ut med Buffy medan älsklingen tog en dusch, sedan fixade jag i ordning frukosten och när duschen var avklarad för hjärtat så åt vi frukost. Sen var det i det närmaste dags för älsklingen att bege sig till jobbet och jag slog förlje med honom ut, beväpnad med träningsskor och en vattenflaska tog jag hissen ner med min snygging och när han gick till båten för att åka till jobbet gick jag istället till gymmet.
 
Tanken var att jag skulle skona min träningsvärks härjade kropp och bara köra 30 minuters konditionsträning men det slutade med att jag körde 20 min på crosstrainern, 10 min på bröst och magtränings maskinerna samt avslutade starkt med 15 min på löpbandet. Stretchade ca 5-10 min innan jag gick för att vara lite snäll mot min kropp också. Jag var helt slut när jag gick där ifrån men min träningsvärk känns lite snällare ändå. Kan man träna bort träningsvärk?
 
Väl hemma igen tog jag en dusch och fixade i ordning mig så jag är relativt presentabel när jag åker till skolan, ny tränad, ny duschad och ja ny startad helt enkelt! ;)
 
 
Jag har hört att man blir piggare (stämmer) och tänker bättre (ska undersökas närmre) efter att man har tränat så nu tänkte jag försöka mig på några av mina matteuppgifter som jag slet med på jobbet igår kväll. Ja  usch, jag jobbade igår också och det måste jag säga är rätt segt när man haft lektioner under dagen. Var så där lagom seg i huvudet kan jag lova. 
 
 
Dessa och ganska många till ska jag klura ut, hur vet jag inte men det finna en himla massa regler, kvadrering hit och rötter dit. Det blir nog bra! ;)
 
Mellan skolan och jobbet så passade jag på att fastna i hissen, inte bara en utan 2(!!) gånger. Ja, jag vet, borde lärt mig att ta trapporna efter att jag fastnat i hissen första gången men jag glömde mig och dessutom bor jag faktiskt på 4:e våning (5:e om man ska tro hissen) och det är tufft att ta trapporna. =P
När jag väl kom till jobbet så tog jag, läs och häpna, hissen upp till 3:e våning eftersom jag var trött och fortfarande inte sugen på att ta trapporna. Sedan hamnade jag på något projekt jag skulle ställa frågor om matvanor och liknande. Spännande. ;)
 
När jag väl kom hem på kvällen var jag helt slut men där väntade min älskling med en ostbricka, kan inte direkt gå och lägga mig då. =P Åt lite ost och några kex innan tröttheten tog överhanden och vi bestämde oss för att borsta våra och Buffys tänder och sedan sova. Det är så skönt att lägga sig i en kingsize säng, ställa wake-up lighten på nana-vila läge och sedan bara känna hur man sakta driver bort. *aaaaaaahhh*
 
Den är till och med riktigt skön att vakna till, det börjar lysa lite svagt runt 20 min innan den ringer,och under dessa 20 min så blir ljuset starkare och starkare innan den börja låta "Kvidderivitt, kvidderivitt, kvidderivitt" Ja kanske inte ordagrant men ni kanske förstår att det är små fåglar som kvittrar. Helt f*ing underbart att vakna till! Helt klart en av de bästa presenterna jag fått! =)
 
Men men, nu blir det lite matematikövningar innan det är dags att ta en sväng med Buffy igen innan lunch och skola. 
Ha en riktigt grym fredag! <3 <3 <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela